fbpx

Blog Post

Το Ρυζόγαλο αλλιώς…

1 μερίδa

10 λεπτά

Μέτρια

ΥΛΙΚΑ

3-4 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης
3/4 φλιτζανιού γάλα (της επιλογής σας)
1/2 μήλο (κομμένο σε κύβους)
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
Ξηροί καρποί (της επιλογής σας)

Αν αγαπάς το ρυζόγαλο και θες να το τρως πιο συχνά, σου έχω μια υγιεινή παραλλαγή που στην γεύση εν διαφέρει πολύ από το αγαπητό ρυζόγαλο. Γενικότερα, ο χυλός βρώμης είναι μία ιδανική επιλογή πρωινού για εσένα που βαριέσαι εύκολα. Εύκολο και χορταστικό πρωινό αφού προσδίδει αυξημένη ποσότητα τόσο πρωτεΐνης (εξαρτάται από το γάλα που θα χρησιμοποιήσεις) όσο και φυτικών ινών.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προσθέστε το γάλα και τη βρώμη σε ένα μικρό κατσαρολάκι και βράστε τα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
  2. Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά.

Nutrition Facts

per serving

Calories……………438 gr
Carbohydrate………..63 gr
Sugar………………8 gr
Protein…………….15 gr
Fats……………….15 gr

High Levels in: PUFA, Sodium, Ph

Μοιράσου αυτό το άρθρο!

Κλείσε μία δωρεάν συμβουλευτική

Συμπλήρωσε την φόρμα μας και λάβε άμεσα εξατομικευμένη συμβουλευτική. Ξεκίνησε εδώ.

Scroll to Top