ΘΑΛΕΙΑ
ΛΑΜΠΙΔΗ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Η Θάλεια Λαμπίδη είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος τελείωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc (MedSci) στην Κλινική Διατροφή, σε ένα από τα διακεκριμένα πανεπιστήμια παγκοσμίως αλλά και της Μεγάλης Βρετανίας, στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης

Η ανάγκη της να παρέχει πάντα το καλύτερο στους διαιτώμενους της την ωθεί στην συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση. Έχει παρακολουθήσει πολλαπλά σεμινάρια και συνέδρια για την συνεχή εξέλιξη της. Έχει ειδικευτεί σε παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος παρακολουθώντας το ειδικό σεμινάριο από το Monash University της Αυστραλίας ενω έχει παρακολουθήσει και μαθήματα ψυχολογίας για την καλύτερη διαχείριση των περιστατικών της. Τέλος, είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) καθώς είχε και την χαρά να συνεργαστεί με το ΔΣ του συλλόγου μετά το πέρας των σπουδών της.

Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής της διατριβής ασχολήθηκε με την μελέτη των φυσιολογικών τιμών των μικροθρεπτικών συστατικών σε βιολογικά δείγματα υγιών ενηλίκων ενώ στην πτυχιακή της ασχολήθηκε με τη διατροφή παιδιών με κυστική ίνωση.

Στη διάρκεια των σπουδών της είχε την ευκαιρία να φοιτήσει, με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών (ERASMUS), στο Hamburg University of Applied Science στο Αμβούργο της Γερμανίας διευρύνωντας έτσι τις γνώσεις της. Στο πλαίσιο των σπουδών της είχε την δυνατότητα να κάνει πρακτική άσκηση στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου ανέλαβε και είδε πληθώρα κλινικών περιστατικών, στο διαιτολογικό γραφείο της Διαιτολόγου – Διατροφολόγου κ.Κουνάρη όπου παρακολούθησε συνεδρίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο με επιπλέον συμμετοχή σε σεμινάρια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Weight Matters ενώ τέλος στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στο τμήμα τεχνολογίας τροφίμων όπου μπόρεσε να λάβει γνώσεις για την παραγωγή και την ασφάλεια των τροφίμων στα πλαίσια του catering. 

Με γνώμονα την επιστήμη και την συνεχή ενημέρωση των εξελίξεων στα πλαίσια της διατροφής και έχοντας λάβει τις απαραίτητες γνώσεις αναλαμβάνει περιστατικά με μεράκι. 

Φιλοσοφία της είναι η εξατομίκευση και η σωστή καθοδήγηση. Καθένας μας είναι διαφορετικός με διαφορετικές ανάγκες, επιθυμίες και συνήθειες. Βασικός στόχος η υγιή σχέση με το φαγητό χωρίς πιέσεις και περιορισμούς βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής και ανακουφίζοντας άτομα που η κακή διατροφή και ο τρόπος ζωής έχουν οδηγήσει σε νοσηρές καταστάσεις.

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Συμπλήρωσε την φόρμα μας και λάβε άμεσα εξατομικευμένη συμβουλευτική. Ξεκίνησε εδώ.

Scroll to Top