ΘΑΛΕΙΑ
ΛΑΜΠΙΔΗ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Η Θάλεια Λαμπίδη είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με προπτυχιακές σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc (MedSci) στην Κλινική Διατροφή, σε ένα από τα διακεκριμένα πανεπιστήμια παγκοσμίως αλλά και της Μεγάλης Βρετανίας, στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.

Έχει μετεκπαιδευτεί σε παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος, όπως το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου  και στην αθλητική διατροφή ολοκληρώνοντας σεμινάρια υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Monash της Αυστραλίας και της Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής (ISSN) των ΗΠΑ.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) και έχει λάβει καθήκοντα αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συλλόγου του ΠΣΔΔ από το 2022 ενώ δεν παύει να παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στον χώρο της διατροφής, για τη συνεχή εξέλιξη της.

Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής της διατριβής ασχολήθηκε με την μελέτη των φυσιολογικών τιμών των μικροθρεπτικών συστατικών σε βιολογικά δείγματα υγιών ενηλίκων ενώ στη πτυχιακή της διατριβή μελέτησε με τη διατροφή των παιδιών με κυστική ίνωση. Η εκπαίδευση της έγινε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου ανέλαβε και είδε πληθώρα κλινικών περιστατικών, ενώ στη διάρκεια των σπουδών της είχε την ευκαιρία να φοιτήσει, με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στο Hamburg University of Applied Science στο Αμβούργο της Γερμανίας. 

Στόχος της είναι η υγεία και η σωστή διατροφική εκπαίδευση των ατόμων για την επιτυχία του υγειούς σωματικού βάρους.Φιλοσοφία της είναι η εξατομίκευση και η σωστή καθοδήγηση. Καθένας μας είναι διαφορετικός με διαφορετικές ανάγκες, επιθυμίες και συνήθειες. Βασικός στόχος η υγιή σχέση με το φαγητό χωρίς πιέσεις και περιορισμούς.

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Συμπλήρωσε την φόρμα μας και λάβε άμεσα εξατομικευμένη συμβουλευτική. Ξεκίνησε εδώ.

Scroll to Top