ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχεις απορίες; Βρες εδώ απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε.

Ο αριθμός των συνεδριών είναι διαφορετικός για κάθε διαιτώμενο.  Εξαρτάται από τον ίδιο, το στόχο του και την διατροφική του εκπαίδευση. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, βρες τον διαιτολόγο που σε εμπνέει ώστε να έχεις σίγουρη επιτυχία και διατηρήση.

Εννοείται! Το διαδικτυακό ραντεβού έχει την ίδια ακριβώς αποτελεσματικότητα με το διαζώσης ραντεβού. 

Η καλύτερη διατροφή για να ακολουθήσεις είναι η διατροφή που είναι φτιαγμένη και ραμμένη πάνω σου. Το διατροφικό πλάνο πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες σου σε θρεπτικά συστατικά και να λαμβάνει υπόψιν τις επιθυμίες – αρέσκειες σου . Με αυτό τον τρόπο η διατροφή γίνεται παιχνιδάκι. Να θυμάσαι, στην διατροφή θέλουμε εξατομίκευση δεν υπάρχει η μαγική δίαιτα, ούτε η δίαιτα που είναι ιδανική για όλους.

Όχι. Ο υπολογισμό των θερμίδων θα σου προσφέρουν μόνο εμμονή και ενοχές για το φαγητό. Είναι σημαντικό να αναπτυχθεί μία υγιής σχέση με το φαγητό βάζοντας στόχο να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι τα σημάδια που σου δίνει το σώμα σου. Εμπιστεύσου το, ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες του.

Όχι. Η αποτοξίνωση γίνεται από τον ίδιο τον οργανισμό από συγκεκριμένα όργανα, όπως είναι τα νεφρά ή το δέρμα, τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά. Επομένως δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις μία τέτοια διατροφή.

Κανένα τρόφιμο δεν απαγορεύεται σε ένα υγιή άτομο.  Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Παρόλαυτα υπάρχουν ασθένειες που απαγορεύουν την κατανάλωση συγκεκιρμένων τροφίμων, όμως αυτές είναι ειδικές περιπτώσεις και χρήζουν εξατομίκευση με την καθοδήγηση ειδικών.

Άμεσα. Με την σωστή καθοδήγηση και εκπαίδευση από τον πρώτο κι’όλας επανέλεγχο θα μπορέσεις να δεις αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα βασίζονται τόσο στο αίσθημα ευεξίας, ενέργειας και λειτουργικότητας αλλά και σε μεταβολές του βάρους. Όλα αυτά ανταποκρίνονται στους στόχους που έχουμε ορίσει μαζί καθώς η συνεργατικότητα και η εμπιστοσύνη είναι βασικό κομμάτι των συνεδριών μας.

Η απάντηση εδώ είναι όχι.

Με την σωστή καθοδήγηση και το σωστό διατροφικό πλάνο, φτιαγμένο και ραμμένο πάνω σου, το αίσθημα της πείνας (αν και υποκειμενικό) δεν είναι έντονο σε μια διαδικασία απώλειας βάρους. Το κόλπο είναι να γίνει σωστά και με καθοδήγηση. Απέφυγε τις ακραίες δίαιτες .

Η διατήρηση του βάρους είναι από τις πιο σημαντικές φάσεις. Το σώμα μας έχει την τάση να επιστρέφει στα κιλά που ήταν καθώς αυτό ήταν το “φυσιολογικό του”. Για τη διατήρηση θα χρειαστεί να κρατήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής ακολουθώντας μία διατροφή στην οποία όλα χωράνε, αλλά με μέτρο και ένα συστηματικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποία θα βοηθήσει στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού σου. Καλό είναι και σε αυτή τη φάση να λαμβάνεις την συμβουλευτική ενός ειδικού διαιτολόγου – διατροφολόγου.  

Η γυμναστική δεν είναι απαραίτητη αλλά σημαντική για την επίτευξη του στόχου. Βοηθά στην διατήρηση ή/και αύξηση της μυϊκής μάζας ενισχύοντας τον μεταβολισμό. Αυτό βοηθά στην πιο εύκολη απώλεια του βάρους με μεγαλύτερη πιθανότητα για διατήρηση αυτού ενώ δεν λείπει η ευεξία και η γενικότερη υγεία. Σκέψου το ξανά, πάντα υπάρχει χρόνος για λίγη κίνηση!

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

“Απίστευτα εξυπηρετική, πρόθυμη πάντα να σε βοηθήσει, να σου λύσει απορίες, να σου δώσει κίνητρο! Με μεγάλο ενδιαφέρον για τον τομέα της και για τον ίδιο τον πελάτη!”
Ζωή Τ.
“Εξαιρετική στη δουλειά της. Δε θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς τη βοήθειά της! Το σημαντικότερο: πρόγραμμα διατροφής κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου με σίγουρα αποτελέσματα!!"
Ελένη Δ.
Εξαιρετική επαγγελματίας και άνθρωπος! Προσαρμόζεται στα μέτρα σου, είναι δίπλα σου και σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις!
Άννα Μ.

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Συμπλήρωσε την φόρμα μας και λάβε άμεσα εξατομικευμένη συμβουλευτική. Ξεκίνησε εδώ.

Scroll to Top