Αν αγαπάς το ρυζόγαλο και θες να το τρως πιο συχνά, σου έχω μια υγιεινή παραλλαγή που στην γεύση εν διαφέρει πολύ από το αγαπητό ρυζόγαλο.
Γενικότερα, ο χυλός βρώμης είναι μία ιδανική επιλογή πρωινού για εσένα που βαριέσαι εύκολα.
Εύκολο και χορταστικό πρωινό αφού προσδίδει αυξημένη ποσότητα τόσο πρωτεΐνης (εξαρτάται από το γάλα που θα χρησιμοποιήσεις) όσο και φυτικών ινών.
Άπειροι συνδυασμοί για να μην βαρεθείς ποτέ. Βάλε τα υλικά που λαχταράς κάθε μέρα ανάλογα τη διάθεση και τη γεύση που θες να δώσεις.
Υλικά
Εκτέλεση
Υλικά
- 3-4 κ.σ. Βρώμη
- 3/4 φλιτζ. Γάλα φυτικό επιλογής
- 2 κ.γλ. Κανέλα
- 1/2 μήλο (ή άλλο φρούτο επιλογής)
- 1 κ.γλ μέλι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά ρίχνουμε το γάλα με τη βρώμη και τα αφήνουμε να βράσουν για 2-3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το μήλο (που το έχουμε κόψει σε κομματάκια) και την κανέλα
- Έτοιμο για απόλαυση.
- Για πιο γλυκιά γεύση προσθέτουμε λίγο μέλι.