Σε ευχαριστώ που έβαλες τα στοιχεία σου!!
Τις επόμενες 24-48 ώρες να περιμένεις τηλεφώνημα μου!

Θέλω να γνωριστούμε και να μάθω περισσότερα για εσένα!! Ετσι θα μπορέσω να σε βοηθήσω να καταφέρεις τον στόχο σου, που τόσο καιρό προσπαθείς.

 

“Αν πιστέψεις στον εαυτό σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αυτό που χρειάζεσαι είναι η σωστή καθοδήγηση και εκπαίδευση”.

Αν αναρωτιέσαι αν “αξίζει τον κόπο”, δες τι έχουν να πουν κάποιες κοπέλες που έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί μου:

Σου έχω κι άλλα….

 

Η Θάλεια Λαμπίδη είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με προπτυχιακές σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc (MedSci) στην Κλινική Διατροφή, σε ένα από τα διακεκριμένα πανεπιστήμια παγκοσμίως αλλά και της Μεγάλης Βρετανίας, στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.

Έχει μετεκπαιδευτεί σε παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος, όπως το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου  και στην αθλητική διατροφή ολοκληρώνοντας σεμινάρια υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Monash της Αυστραλίας και της Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής (ISSN) των ΗΠΑ.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) και έχει λάβει καθήκοντα αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συλλόγου του ΠΣΔΔ από το 2022 ενώ δεν παύει να παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στον χώρο της διατροφής, για τη συνεχή εξέλιξη της.

Στόχος της είναι η υγεία και η σωστή διατροφική εκπαίδευση των ατόμων για την επιτυχία του υγειούς σωματικού βάρους.Φιλοσοφία της είναι η εξατομίκευση και η σωστή καθοδήγηση. Καθένας μας είναι διαφορετικός με διαφορετικές ανάγκες, επιθυμίες και συνήθειες. Βασικός στόχος η υγιή σχέση με το φαγητό χωρίς πιέσεις και περιορισμούς.

Scroll to Top