Δωρεαν συμβουλευτικη

Κάνε εγγραφή και λάβε εξατομικευμένες συμβουλές ΔΩΡΕΑΝ.  

Γράψε μου εδώ ποιος είναι ο στόχος σου!👇

Βρες εδώ απαντήσεις στις ερωτήσεις σου

Ο αριθμός των συνεδριών είναι διαφορετικός για κάθε διαιτώμενο.  Εξαρτάται από τον ίδιο, το στόχο του και την διατροφική του εκπαίδευση. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, βρες τον διαιτολόγο που σε εμπνέει ώστε να έχεις σίγουρη επιτυχία και διατηρήση.

Εννοείται! Το διαδικτυακό ραντεβού έχει την ίδια ακριβώς αποτελεσματικότητα με το διαζώσης ραντεβού. 

Η καλύτερη διατροφή για να ακολουθήσεις είναι η διατροφή που είναι φτιαγμένη και ραμμένη πάνω σου. Το διατροφικό πλάνο πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες σου σε θρεπτικά συστατικά και να λαμβάνει υπόψιν τις επιθυμίες – αρέσκειες σου . Με αυτό τον τρόπο η διατροφή γίνεται παιχνιδάκι. Να θυμάσαι, στην διατροφή θέλουμε εξατομίκευση δεν υπάρχει η μαγική δίαιτα, ούτε η δίαιτα που είναι ιδανική για όλους.

Όχι. Ο υπολογισμό των θερμίδων θα σου προσφέρουν μόνο εμμονή και ενοχές για το φαγητό. Είναι σημαντικό να αναπτυχθεί μία υγιής σχέση με το φαγητό βάζοντας στόχο να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι τα σημάδια που σου δίνει το σώμα σου. Εμπιστεύσου το, ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες του.

Όχι. Η αποτοξίνωση γίνεται από τον ίδιο τον οργανισμό από συγκεκριμένα όργανα, όπως είναι τα νεφρά ή το δέρμα, τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά. Επομένως δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις μία τέτοια διατροφή.

Κανένα τρόφιμο δεν απαγορεύεται σε ένα υγιή άτομο.  Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Παρόλαυτα υπάρχουν ασθένειες που απαγορεύουν την κατανάλωση συγκεκιρμένων τροφίμων, όμως αυτές είναι ειδικές περιπτώσεις και χρήζουν εξατομίκευση με την καθοδήγηση ειδικών.

επικοινωνια

Scroll to Top